Muaj: Qershor 2016

Mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak, miraton një sërë projekt-vendimesh të paraqituara nga administrata e bashkisë.

 • Publikuar më 29 Qershor, 2016
 • 0

Në mbledhjen e radhës që u zhvillua sot, Këshilli i Bashkisë Mirditë miratoi një sërë vendimesh që ishin të paraqitura në rendin e ditës për tu diskutuar. Fillimisht u miratua vendimi për dhënien e mandatit për këshilltarin Arben Dod Kola, që i përket subjektit politik “Partia Aleanca Arbnore Kombëtare”, i cili do të zevendësojë këshilltarin …

Lexo të plotë

Në “ditën e vizitorëve të shquar” Ministrja e Mbrojtjes inspekton punimet në rrugën Rrëshen – Ulzë, në kuadër të stërvitjes “Mirdita 2016”

 • Publikuar më 28 Qershor, 2016
 • 0

-Dedaj: Jam i sigurtë, që bashkëpunimi ndërmjet forcave të armatosura dhe Bashkisë Mirditë do avancojë me qëllim përmirësimin e rrugëve, dhe për të çuar në fund misionin e bashkimit të Matit me Mirditën. – Rizvani: Nuk ka asnjë njësi administrative në Bashkinë e Matit, ku nuk ka lënë gjurmë Komanda Mbështetëse në përmirësimin e rrugëve, …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë dhe e Dibrës, marrëveshje për rrugën e Lurës Turistike

 • Publikuar më 27 Qershor, 2016
 • 0

  Është nënshkruar marrëveshja në mes drejtuesve të dy bashkive të Verilindjes së vendit, Mirditë dhe asaj të  Dibrës, për inicimin e projektit për rikualifikimin tërësor dhe asfaltimin e rrugës që lidh Rrëshenin me Lurën-Qendër, që nga vendi i quajtur “Livadhi i Turkut” pasi pjesa deri aty  (17 km) është i përfunduar. Një veprimtari me …

Lexo të plotë

Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi, “Nderi i Qarkut Lezhë”

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi, “Nderi i Qarkut Lezhë” Këngëtari dhe artisti i  mirënjohur Fran Vorfi, thirrur shpesh  si “kapedani i grupit te burrave” të ansamblit Mirdita, është vlerësuar nga Këshili i Qarkut Lezhë me titullin “Nderi  i Qarkut Lezhë”, për kontribut të çmuar në artin e Mirditës, veçmas kontributin e tij të pamatë me …

Lexo të plotë

Shoqata zviceriane, ndihmë për kabinetin muzikor.

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Shoqata zviceriane, ndihmë për kabinetin muzikor. Shoqata “Muzike pertej detit”, përmes drejtuesve të saj, dhe bashkëpunimit me muzikantin  Mark Gjoka (mjeshtër i Madh), përuroi sot në Rrëshen kabinetin e ri muzikor me një sërë instrumentesh që plotësojnë një bandë muzikore për fëmijët dhe të rinjtë e talentuar të qytetit dhe më tej. Ata u pritën …

Lexo të plotë

Komanda e focës mbështetëse të Ushtrisë Shqiptare, aktivitete humanitare në Mirditë. Zv/ministri Petro Koçi inspekton punimet në segmentin Rrëshen-Ulzë.

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Komanda e focës mbështetëse të Ushtrisë Shqiptare, aktivitete humanitare në Mirditë. Zv/ministri Petro Koçi inspekton punimet në segmentin Rrëshen-Ulzë. Në kuadër të misionit ushtarak të Ushtrisë Shqiptare, “Stërvitja MIRDITA 2016” forcat e Batalionit të Njësisë Mbështetëse, po kryejnë një seri aktivitetesh humane. Ndërsa pak ditë më parë ushtarakët e këtij misioni kanë dhuruar gjak për …

Lexo të plotë

Vazhdon puna intensive për përmirësimin e cilësisë së rrugëve. Sëshpejti rikonstruksion total dhe për rrugën Rrëshen – Ura e Fanit.

 • Publikuar më 20 Qershor, 2016
 • 0

Prej disa ditësh rruga për në fshatin Kulme po i nështrohet një ndërhyrje emergjente nga sektori i mirmbajtjes së rrugëve, pranë Bashkisë Mirditë. Janë dy fadroma që punojnë pa pushim për të pastruar trasenë e cila prej vitesh ka qënë e lënë në mëshirë të fatit. Vetë banorët e mbetur të fshatit Kulme konfirmojnë se …

Lexo të plotë

NJOFTIM PËR MBYLLJE PROCEDURE LEVIZJE PARALELE PAS VLERËSIMIT PARAPRAK

 • Publikuar më 20 Qershor, 2016
 • 0

 NJOFTIM  PËR MBYLLJE PROCEDURE LEVIZJE PARALELE PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                         Datë 20.06.2016 Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për  pranimin,levizjen paralele  periudhen e proves dhe emerimin në kategorinë eekzekutive te nepunsve civil” ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për  pozicionin: “Specialist …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian