Ditë: 13 Tetor, 2016

Kalon në pronësi të Bashkisë Mirditë dhe godina e ish-Komitetit Ekzekutiv

  • Publikuar më 13 Tetor, 2016
  • 0

Këshilli i Bashkisë Mirditë, ka zhvilluar me datë 12.10.2016 vijimin e seancës së datës 28.09.2016, ashtu siç ishte planifikuar me herët. Në këtë senacë janë shqyrtuar disa projekt-vendime të rëndësishme, por edhe projekt-vendime të cilat i përkisnin mbledhjes së bërë më herët, që kërkonin miratimin në Këshillin Bashkiak. I pranishëm në këtë mbledhje ishte edhe …

Lexo të plotë

Mbi situatën e reshjeve në Bashkinë Mirditë, dhe masat e marra për përballimin e situatës

  • Publikuar më 13 Tetor, 2016
  • 0

Reshjet me intensitet të lartë të rëna ditët e fundit kanë shkaktuar probleme dhe shqetësime të konsiderueshme në të gjithë territorin e Bashkisë Mirditë. Ndërsa më të theksuara problemet janë hasur në  Njësinë Administrative Rrëshen, ku rezulton se shirat e dendur kanë shkaktuar daljen e një sërë përrenjësh nga shtrati, duke shkaktuar dëmtimin e disa …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian