Ditë: 15 Nëntor, 2016

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi RAMA, inspektoi investimet në Bashkinë Mirditë

  • Publikuar më 15 Nëntor, 2016
  • 0

“Bashkia Mirditë është kthyer në një kantier pune ku po zbatohen një sërë projektesh dhe ndërhyrjesh infrastrukturore, të cilat do t’u mundësojnë banorëve më shumë lehtësi dhe komoditet në jetën e tyre të përditshme”. Ky është konstatimi i kryeministrit Edi Rama, i cili gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një vizitë pune në Mirditë.

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian