Ditë: 19 Dhjetor, 2016

Paketa e re fiskale 2017, diskutim i gjerë me grupet e interesit në Njësitë Administrative Orosh dhe Fanë

  • Publikuar më 19 Dhjetor, 2016
  • 0

Në kuadër të prezantimit të treguesve fiskal në bashkinë Mirditë për vitin 2017 me grupet e interesit, janë organizuar dëgjesa publike në njësitë  administrative Orosh dhe Fan, për të vijuar më tej, edhe me njësitë e tjera administrative. Pjesëmarrës në këto dëgjesa publike ishin N/kryetari i bashkisë Mirditë z. Julian Përgega, Drejtoresha e Tatimeve, si …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian