Muaj: Janar 2017

Këshilli i Bashkisë miraton buxhetin për vitin 2017

  • Publikuar më 25 Janar, 2017
  • 0

Pas një sërë diskutimesh dhe ballafaqimesh me grupet e interesit, specialistë të fushave të ndryshme, shoqërinë civile, komisionin këshillimor qytetar dhe kalimin e tij në komisionin e ekonomisë etj, projekt-buxheti për vitin 2017 iu paraqit Këshillit të bashkisë Mirditë duke marë miratimin në shumicë absolute votash të antarëvë të këshillit. Në mbledhjen e sotme, më …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, së shpejti me Planin e Përgjithshëm Vendor

  • Publikuar më 21 Janar, 2017
  • 0

Gjatë takimit me Ministren e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, 7 kryetareve të bashkive përfituese u është bërë me dije se këtë vit do të mbështeten nga qeveria për Hartimin e Planit të Përgjithshëm, Vendor. Kësisoj falë mbështetjes së qeverisë, Bashkia Mirditë do të ketë të hartuar instrumentin që do t’i japë frymëmarrje investimeve dhe do …

Lexo të plotë

Projekt – Buxheti për 2017-n diskutohet nga Komisioni Qytetar

  • Publikuar më 18 Janar, 2017
  • 0

Projekt – buxheti i bashkisë Mirditë për vitin 2017, kaloi sot në një “sitë” mendimesh, vërejtjesh dhe propozimesh konkrete edhe nga Komisioni Këshillimor Qytetar  Vendor i ngritur me vendimin e Kryetarit të Bashkisë dhe i përbërë nga qytetarë të angazhuar e të spikatur në fusha të ndryshme të jetës social-ekonomike të Mirditës, donatorë vullnetarë, drejtues …

Lexo të plotë

Realizohet projekti për foni profesionale në Pallatin e Kulturës

  • Publikuar më 12 Janar, 2017
  • 0

  Përmes Fondacionit për Zhvillimin e Mirditës është mundësuar sistemi-audio profesionale e tipit Dynakord me fuqi të instaluar prej 5000 wat, çka mundëson komoditet të plotë teknik për koncertet dhe veprimtaritë  e  ndryshme live, apo të tjera në sallën e koncerteve të pallatit të Kulturës. Ishte një nga mungesat thelbësore ,  që u plotësu falë …

Lexo të plotë

Rëndohet situata nga kushtet atmosferike, Bashkia mban nën kontroll situatën.

  • Publikuar më 08 Janar, 2017
  • 0

  Nisur nga përkeqësimi i kushteve të motit në gjithë territorin e vendit, situata e njëjtë është paraqitur edhe në Bashkinë Mirditë. Reshjet e dëborës me intensitet të lartë, dhe temperaturat e ulta kanë përfshirë gjithë krahinën, sidomos njësitë administrative Fan, ku dëbora ka arritur trashësinë 50-70 cm. Nisur nga kjo situatë janë të bllokuara …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian