Muaj: Shkurt 2017

Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni dhe Kryetari i Bashkise Ndrec Dedaj, inspektojne punimet dhe njoftojne investime te reja te rendesishme

 • Publikuar më 28 Shkurt, 2017
 • 0

-Bashkia Mirditë është shpallur fituese nga Komiteti i Zhvillimit të Rajoneve edhe për zgjatimin e Unazës së qytetit Rrëshen, me vlerë 150 milionë lekë, duke  çuar në 4 numrin e projekteve të përfituara, që prej vitit 2014..- Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, në një vizitë pune në qytetin e Rrëshenit, sëbashku me kryetarin e …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë kremton 100 vjetorin e Abat Prend Doçi

 • Publikuar më 23 Shkurt, 2017
 • 0

Me rastin e 100 Vjetorit të vdekjes së Abat Prend Doçit (22 shkurt 1917), bashkia Mirditë nën kujdesin e drejtpërdrejtë të kryetarit të saj z. Ndrec Dedaj, organizoi Përkujtimore në formën e një veprimtarie të larmishme, që niste me ekspozitën për veprimarinë e Abatit të famshëm në tre kontinente, ekspozitë nga pinjollët e derës së …

Lexo të plotë

Ndërtimi i fabrikës së pasurimit të bakrit, dëgjesë publike me banorët e Spaçit dhe grupe interesi

 • Publikuar më 21 Shkurt, 2017
 • 0

Ashtu sic ishte komunikuar më herët, Ministria e Mjedisit në bashkëpunim me pushtetin vendor, dhe kompaninë “TETE ALBANIA”organizuan ditën e sotme në ambientet e Autogrillës “Nbt-Oil”, Reps – Mirditë, një takim të zgjeruar të Konsultimit me Publikun me qëllim prezantimin e projektit të investimit në minierën, dhe fabrikën e pasurimit Spaç. Prezantimi i këtij projekti …

Lexo të plotë

Ftese per konsultim me publikun, për ndikimin në mjedis, në kuadër të ndërtimit të fabrikës së pasurimit të bakrit në Spaç

 • Publikuar më 17 Shkurt, 2017
 • 0

Të martën datë: 21.02.2017, ora 11:00, në ambjentet e Autogrillës “Nbt-Oil”, Reps, Mirdite. Sëshpejti në minierën e Spaçit do të fillojë procesi i rivënies në punë të saj. Në fazat përgatitore është përcaktuar edhe komunikimi me qytetarët, për sa i përket ndikimit në mjedis gjatë ndërtimit dhe vënies në punë të objektit  “Impjant për ndarjen …

Lexo të plotë

Rrëshen, emërtohet “Rruga Musine Kokalari”

 • Publikuar më 09 Shkurt, 2017
 • 0

-Në 100 vjetorin e Lindjes se politikanes dhe shkrimtares së njohur  disidente –   Bashkia Mirditë organizoi veprimtari shumdimensionale  me rastin e 100 vjetorit te Lindjes së shkrimtares dhe politikanes disidente, Musine Kokalari, më datë  9 shkurt 2017 ne Rrëshen. Në fillim të këtij eventi në prani të qindra qytetarëve, studiues, përfaqësues të dioqezës dhe …

Lexo të plotë

Një pjesë e shëtitores së re, merr emrin “Musine Kokalari” si dhe jepet miratimi për shembjen e ish-godinës së komitetit ekzekutiv

 • Publikuar më 04 Shkurt, 2017
 • 0

Këshilli i Bashkisë  Mirditë i mbledhur të premten më datë 3 shkurt 2017,  ka marrë në shqyrtim  dy projket – vendime, të cilat i ka miratuar me votë unanime të të pranishmëve. Pika e parë e rendit të ditës kishte të bënte me miratimin ne parim të prishjes së pasurisë nr.2/12 (ish- komiteti ekzekutiv) zona …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian