Muaj: Maj 2017

Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin Maj

  • Publikuar më 24 Maj, 2017
  • 0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin Maj, ku në rendin e ditës pati një sërë projekt-vendimesh. Projekt-vendimi i parë i paraqitur në rendin e ditës dhe i votuar ishte “Për miratimin e ndihmës ekonomike për gjithë njësitë administrative të Bashkisë Mirditë” , e duke vijuar më tej …

Lexo të plotë

Mirënjohje nga Bashkia Mirditë për Nikolle Ricën në 60 vjetor

  • Publikuar më 08 Maj, 2017
  • 0

Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj, i ka akorduar Mirënjohjen e Bashkisë Mirditë, njërit prej drejtuesve më të spikatur në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit , mirditorit Nikoll Rica, me rastin e 60 vjetorit të lindjes së tij, me motivacionin “Për kontribut të vyer ndër vite në policinë shqiptare, gjimnazist i Medaljes së …

Lexo të plotë

Përkujtohet 5 Maji në Mirditë

  • Publikuar më 05 Maj, 2017
  • 0

Është përkujtuar Dita e Dëshmorëve në Mirditë përmes një veprimtarie të organizuar nga Bashkia Mirditë dhe Komiteti i Veteranëve. Qindra pjesëtarë të Komitetit të Veteranëve, veteranë dhe pasardhës, pjesëtarë dhe të afërm të familjeve të dëshmorëvë të Luftës Nacional-Çlirimtare të krahinës, u mblodhën tek varrezat e dëshmorëve në Rrëshen, për të nderuar kujtimin e të …

Lexo të plotë

Përurohet kisha e Shën Aleksandrit në Bardhaj, Selitë

  • Publikuar më 03 Maj, 2017
  • 0

– Bashkia nderon me tituj nderi kontributorët vendas dhe italianë – Është përuruar Kisha e njohur e zonës së Selitës, Shën Aleksandri (Shën Llezhdrit), pas një aksioni vullnetar të ndërmarrë nga banorët e zonës dhe kontributorë të tjerë, kryesisht italianë, duke bërë të mundur ringritjen e një prej institucioneve  kryesore të besimit në këtë zonë. …

Lexo të plotë

Rruga e re Rrëshen-Bukmirë, përfundon e asfaltuar më 25 qershor

  • Publikuar më 02 Maj, 2017
  • 0

Kryebashkiaku  z.Ndrec  Dedaj ka zhvilluar ditën e sotme një takim me kryepleqtë dhe banorë nga fshatrat e njësisë administrative të Kaçinarit. Ai u shpreh se rruga e re që lidh Rrëshenin me Bukmirën e Kaçinarit, pas mbylljes së digës se HEC-it të Qafë Mollës dhe fillimin e mbushjes së basenit, do të përfundojë me të gjitha …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian