Muaj: Korrik 2017

Seminar Trajnues: Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate

  • Publikuar më 29 Korrik, 2017
  • 0

Fondacioni per Zhvillimin e Mirdites dhe Agjensia e Zhvillimit Rajonal Lezhe (LERDA), me mbeshtetjen e Agjensise se Zhvillimit Austriak, Köstinger Consulting dhe Bashkisë Mirditë organizojnë: Seminar Trajnues “Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate” Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate është e kundërta e Menaxhimit të Projekteve Bazuar në aktivitete. Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate …

Lexo të plotë

Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin korrik

  • Publikuar më 27 Korrik, 2017
  • 0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin Korrik, ku pas diskutimeve u miratuan vendimet e mëposhtme: “Për miratimin e ndihmës ekonomike për muajin Korrik 2017″ “Për përfundimin e proçedurave të privatizimit të banesave të cilat kanë mbetur pa u regjistruar në ZRPP për lidhjen e kontratave para noterit” …

Lexo të plotë

Nis puna për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor

  • Publikuar më 14 Korrik, 2017
  • 0

Ka nisur puna për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Mirditë. Kryetari i Bashkisë, z.Ndrec Dedaj, zhvilloi ditën e enjte një takim me përfaqësuesit e kompanisë “GAIA SA”, ku u diskutua lidhur me fazat e të gjithë procesit, nga nisja e deri në dokumentimin final të Planit të Përgjithshëm Vendor.  Kryebashkiaku theksoi rëndësinë …

Lexo të plotë

“Mirdita Turistike 2017”, sukses i promovimit turistik

  • Publikuar më 08 Korrik, 2017
  • 0

Në vijim të traditës së krijuar në Mirditë prej disa viteve, si eksperiencë e veçantë në shpalosjet turistike, edhe  këtë vit është organizuar “Mirdita Turistike 2017” nga ana e bashkisë Mirditë, kësaj radhe në bashkëpunim edhe me Ministrinë e Kulturës. Veprimtaria turistike, që kishte për qëllim promovimin turistik të territorit që mbulon bashkia Mirditë, pati …

Lexo të plotë

Njoftim- Kësti i parë për taksat dhe tarifat vendore

  • Publikuar më 04 Korrik, 2017
  • 0

Të nderuar taksapagues! Ju kujtojmë: Afati i pagesës së këstit të parë për taksat dhe tarifat vendore është më datë 10 Korrik 2017. Pas kësaj date aplikohet kamatvonesa, e cila përllogaritet nga sistemi, sipas njoftimit të marrë nga ana juaj.

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian