Muaj: Shtator 2017

Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin shtator

  • Publikuar më 20 Shtator, 2017
  • 0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin shtator, ku pas diskutimeve u miratuan vendimet e mëposhtme: 1.“Për miratimin e ndihmës ekonomike” ; 2.“Për një ndryshim në vendim nr.20 datë 28.10. 2015 për miratimin e Komisioneve të Përhershme të Këshillit Bashkiak Mirditë” ; 3.“Për dhënie në përdorim të sipërfaqeve …

Lexo të plotë

Faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor/ Mbahet dëgjesa publike

  • Publikuar më 15 Shtator, 2017
  • 0

Është mbajtur ditën e premte dëgjesa publike në kuadër të “Fazës së parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor” në ambjentet e Pallatit të Kulturës në qytetin e Rrëshenit. Pjesëmarrës në këtë dëgjesë ishin përfaqësues nga Bashkia Mirditë, përfaqësues dhe hartues të draft-Planit, përfaqësues nga komuniteti dhe grupe të ndryshme të interesit. Në dëgjesë …

Lexo të plotë

Ftesë për dëgjesë publike, faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor

  • Publikuar më 09 Shtator, 2017
  • 0

Bashkia Mirditë, ju fton në 15 Shtator 2017, ora 11:00 tek Pallati i Kulturës, në dëgjesën publike me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor. Dëgjesa Publike është pjesë e procesit të konsultimit për PPV-në duke përfshirë të gjitha palët e interesuara. Gjatë dëgjesës publike, kompania e cila harton PPV-në në …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno