Ditë: 2 Nëntor, 2017

Aktivitet në Rrëshen/ Projekti Evropian dhe Anëtarësimi i Shqipërisë në BE

  • Publikuar më 02 Nëntor, 2017
  • 0

EU Policy Hub/Forumi i Politikave të Integrimit i cili përfaqësohet nga profesionistë të rinj të cilët promovojnë, monitorojnë dhe komunikojnë procesin e Integrimit të Shqipërisë ka ndërmarrë një cikël aktivitetesh në nivel kombëtar në kuadër të promovimit të Manualit për Qytetarët “Anëtarësimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Për këtë qëllim, EU Policy Hub do të …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian