Ditë: 5 Dhjetor, 2017

Ftesë për dëgjesë publike në kuadër të Hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor

  • Publikuar më 05 Dhjetor, 2017
  • 0

Bashkia Mirditë, ju fton në 20 Dhjetor 2017, ora 11:00 në sallën e koncerteve tek Pallati i Kulturës, për dëgjesë publike të gjithë qytetarët me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e PPV-së. Dëgjesa Publike është pjesë e procesit të konsultimit për Planin e Përgjithshëm Vendor duke përfshirë të gjitha palët e interesuara. Gjatë dëgjesës …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian