Ditë: 6 Dhjetor, 2017

Zhvillohet mbledhja për emergjencat civile dhe përmbytjet

  • Publikuar më 06 Dhjetor, 2017
  • 0

Kryetari i Bashkisë Mirditë, z.Ndrec Dedaj, në prani të Prefektit të qarkut të Lezhës, z. Gjergj Prendi ka zhvilluar ditën e sotme një mbledhje me përfaqësues nga institucione të ndryshme të Bashkisë Mirditë në kuadër të marrjes së masave për emergjencat civile. Ndër të tjera mbledhja konsistoi në njohjen me Komisionin Vendor për planifikimin e …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian