Ditë: 7 Dhjetor, 2017

Përurohet INFO-Kulla Mirdita

  • Publikuar më 07 Dhjetor, 2017
  • 0

Është përuruar sot INFO-Kulla MIRDITA, një prej veprave më të spikatura turistike në vend, e vendosur ndanë Rrugës së Kombit në Rubik. Një bashkëpunim efikas mes Bashkisë Mirditë dhe Partneritetit Shqipëri Austri – Marianne Graf. Në prani të Ministres së Arsimit, znj.Lindita Nikolla, Kryetarit të Bashkisë Pukë, z.Gjon Gjonaj, të drejtuesve të “Partneritetit Shqipëri Austri …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian