Ditë: 11 Dhjetor, 2017

Mirdita hijeshon “Ditën e Maleve” në Dajt

  • Publikuar më 11 Dhjetor, 2017
  • 0

    Edicioni i rradhës i “Dajti n’Fest 2017” me rastin e promocionit ndërgjegjësues për Ditën e Maleve, solli një bashkëpunim si rrallë herë në mes dy bashkive, asaj Tiranë dhe bashkisë Mirditë. Pas Tirana-Folk, vitin e kaluar në amfiteatrin e Liqenit të Tiranës, ky bashkëpunim ishte akoma më domethënës dhe nje model se si …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian