Ditë: 15 Dhjetor, 2017

Buxheti 2018/ Mbahen dëgjesat publike në 7 njësitë administrative

  • Publikuar më 15 Dhjetor, 2017
  • 0

Bashkia e Mirditës ka organizuar dëgjesat publike për projektbuxhetin e vitit 2018, në shtatë njësitë administrative. Në konsultimet e mbajtura në Kthellë, Selitë, Kaçinar, Orosh, Fan, Rubik dhe Rrëshen morën pjesë qytetarët dhe anëtarët e Komisionit Këshillimor Qytetar Vendor të cilët shprehën mendimet, sugjerimet, dhe problematikat sipas zonave të tyre të banimit. Ndërsa prezantuan me detaje projektbuxhetin …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian