Ditë: 16 Dhjetor, 2017

Bashkia Mirditë lançon projektin “Dua edhe unë një strehëz!”

  • Publikuar më 16 Dhjetor, 2017
  • 0

Bashkia Mirditë ka lançuar mbrëmjen e sotme projektin “Dua edhe unë një strehëz!”, një nismë e Kryebashkiakut z.Ndrec Dedaj, përmes Fondacionit për Zhvillimin e Mirditës. Në eventin lançues të projektit, bizneset e zonës dhe qytetarë u ftuan të kontribuojnë për rikonstruksionin e banesave të 50 familjeve në nevojë. Kryetari i Bashkisë iu bëri thirrje të …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian