Ditë: 19 Dhjetor, 2017

Thirrje për aplikime/ Program 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”

  • Publikuar më 19 Dhjetor, 2017
  • 0

Je një i ri/ e re në moshën 15-20 vjeçare dhe dëshiron të mësosh më shumë rreth Bashkimit Evropian? Bashkia Mirditë ju fton të aplikoni në programin 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”,  në kuadër  të aktiviteteve informuese të Këndit të Bashkimit Evropian. Objektivat e këtij programi janë: ·         Pjesëmarrësit të njihen me Këndin e BE-së …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian