Ditë: 20 Dhjetor, 2017

Faza e tretë për Planin e Përgjithshëm Vendor, mbahet dëgjesa publike

  • Publikuar më 20 Dhjetor, 2017
  • 0

  Bashkia Mirditë, ka mbajtur sot dëgjesën publike në ambjentet e Pallatit të Kulturës Rrëshen, në kuadër të hartimit të Dokumentit të Planit të Zhvillimit Territorial, dhe Rregullores së Planit të Planit të Përgjithshëm Vendor, në kuadër të Fazës së III-të të këtij Plani.     Në këtë dëgjesë publike morën pjesë qytetarë dhe palët e interesuara, …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian