Muaj: Mars 2018

Ekipi i volejbollit për femra Mirdita shpallet kampion i kategorisë së dytë

  • Publikuar më 25 Mars, 2018
  • 0

Mirdita, ekipi i volejbollit për femra është shpallur ditën e sotme kampion i kategorisë së dytë. Ky sukses është kurorëzuar edhe me dorëzimin e Kupës nga drejtues të Federatës së Volejbollit shqiptar në Pallatin e Sportit të lojërave me dorë “Arjana Arapi” në Rrëshen. Ceremonisë së organizuar me këtë rast i parapriu një ndeshje miqësore …

Lexo të plotë

Ambasadorja Vlahutin dhe ai austriak, vizitë në Info-Kulla Mirdita

  • Publikuar më 15 Mars, 2018
  • 0

  Ambasadorja e BE-së në Tiranë, Romana Vlahutin dhe  Ambasadori austriak në Shqipëri Dr.Johann Sattler, vizituan ditën e sotme Info-Kulla Mirdita në Rubik. Kryetari i Bashkisë, z.Ndrec Dedaj priti Ambasadorët, ndërsa më pas ata vizituan mjediset e Info Kulla Mirdita, një partneritet turistik ngritur falë bashkëpunimit të Bashkisë Mirditë me Albania Austria Partnerschaft – Marianne Graf. …

Lexo të plotë

Kendi i BE Mirditë organizon Programin 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”

  • Publikuar më 11 Mars, 2018
  • 0

Kendi i BE Mirditë organizoi në datat 26-28 Dhjetor 2017 një Program 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian” me të rinj dhe të reja të Gjimnazit Rrëshen në Pallatin e Kulturës, Mirditë. Gjatë këtij aktiviteti, Koordinatorja e Këndit të BE-së në Mirditë, pranë bashkisë së këtij qyteti bëri një prezantim të shkurtër rreth funksionimit të Këndit të BE …

Lexo të plotë

Projekti Bashkitë për në Evropë

  • Publikuar më 11 Mars, 2018
  • 0

*Projekti Bashkitë për në Evropë, është një nismë e Bashkimit e Evropian, e cila synon të rrisë kapacitetet e Njësive të Qeverisjes Vendore në Shqipëri në kuadër të proçesit të integrimit evropian të vendit, duke ngritur në secilën bashki një zyre të BE që do të jetë edhe pika e referencës në çdo bashki, jo …

Lexo të plotë

Dita e Mësuesit/ Bashkia Mirditë aktivitet për arsimin dhe Bashkimi Evropian

  • Publikuar më 07 Mars, 2018
  • 0

Bashkia Mirditë, përmes Këndit të BE-së, zhvilloi sot me rastin e Ditës së Mësuesit aktivitetin “Arsimi dhe Bashkimi Evropian”. Kryebashkiaku z.Ndrec Dedaj duke uruar mësuesit në këtë ditë të shënuar, u shpreh se BE ofron shumë mundësi arsimimi dhe zhvillimi profesional për nxënësit, të rinjtë dhe mësuesit. Në fjalën e tij z.Dedaj tha se Bashkia …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian