Muaj: Prill 2018

Pastrojmë Mirditën që Duam!

  • Publikuar më 20 Prill, 2018
  • 0

Në kuadër të fushatës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam” ditën e sotme në njësinë administrative Rrëshen, bashkia Mirditë nisi nisma për sensibilizimin e qytetarëve dhe pastrimin e një ndër zonave të identifikuara si më problematike për ndërhyrje. Në këtë nismë morën pjesë 18 punonjës të shërbimeve publike pranë kësaj bashkie. Nga puna e sotme u …

Lexo të plotë

Përkujtohet 100-vjetori i shkollës së Përlatit

  • Publikuar më 18 Prill, 2018
  • 0

Themelimi i shkollës së Përlatit para 100 viteve në Trojez të Përlatit në një banesë të thjeshtë  nga prelati dom Prend Loku, sot është përkujtuar me një ceremoni festive në mjediset e shkollës së mesme aktuale, në Përlat Qendër, me pjesëmarrjen e nxënësve dhe prindërve, ish-mësues e nxënës ndër vite si dhe drejtues të këtij …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian