Muaj: Maj 2018

Kremtohet 25-vjetori i “Projekt Albanien” në Mirditë

  • Publikuar më 27 Maj, 2018
  • 0

Kryetari i Bashkisë z. Ndrec Dedaj ka shprehur mirënjohjen për stafin e Projekt Albanien, në ceremoninë e 25-vjetorit të themelimit të këtij projekti në Mirditë. Z.Dedaj në mënyrë të veçantë shprehu falenderime për Padër Winsauer, i cili me shembullin e tij të shërbimit dhe ndihmës në Mirditë është një frymëzim për punë akoma më të …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian