Ditë: 8 Tetor, 2018

TURIZMI, përurohet shtegu i parë, i markuar për ecjen në këmbë në Mirditë

  • Publikuar më 08 Tetor, 2018
  • 0

7 km hiking nëpër arealin turistik dhe trashëgimor të zonës së Rubikut – Kryetari i bashkisë Ndrec Dedaj, përshëndeti këtë nismë të parë të këtij lloji, që vjen në përputhje të plotë me strategjinë e zhvillimit të qëndrueshëm të Bashkisë Mirditë. Ai tha se tashmë, nëse e kemi të pamundur të kthejmë krenarinë e industrisë …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian