Ditë: 14 Janar, 2019

Bashkia Mirditë, punë intensive në zhbllokimin e rrugëve nga bora

  • Publikuar më 14 Janar, 2019
  • 0

-Si asnjëherë tjetër në një situatë tepër të vështirë Bashkia ka zhbllokuar në kohë rekord rrugët e mbuluara nga dëbora në territorin e saj – Dëbora e rënë këto ditë të ftohta janari, shoqëruar me ngrica dhe temperatura shumë të ulëta, solli probleme e vështirësi në pothuaj gjithë territorin e bashkisë Mirditë, e sidomos në …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian