Muaj: Shkurt 2019

FAZA E FUNDIT E PROJEKTIT “TURIZMI MALOR NË MIRDITE”

  • Publikuar më 27 Shkurt, 2019
  • 0

Bashkia Mirdite zhvilloi Eventin “Promovimi i Turizmit Malor ne Mirdite” ne kuader te projektit “Promovimi i turizmit malor nepermjet kthimit te resurseve natyrore ne produkte turistike te vizitueshme dhe te aksesuesshme” mbeshtetur nga Programi I Zhvillimit Rajonal Shqiperi me fiancim te Qeverise Zvicerane dhe Austriake. Qellimi i projektit ishte: Promovimi i turizmit malor në territorin …

Lexo të plotë

MBI SHERBIMET QE OFRON BASHKIA

  • Publikuar më 23 Shkurt, 2019
  • 0

Shërbimet në fushën e infrastrukturës dhe shërbimeve publike Prodhimi, trajtimi, transmetimi dhe furnizimi me ujë të pijshëm. Mbledhja, largimi dhe trajtimi i ujërave të ndotura. Mbledhja dhe largimi i ujërave të shiut dhe mbrojtja nga përmbytjet në zonat e banuara. Ndërtimi, rehabilitimi dhe mirëmbajtja e rrugëve vendore dhe sinjalizimit rrugor, të trotuareve dhe shesheve publike vendore. Ndriçimi i …

Lexo të plotë

PLANI I PËRGJITHSHËM VENDOR (P.P.V)

  • Publikuar më 20 Shkurt, 2019
  • 0

Plani i Përgjithshëm Vendor (P.P.V) i Bashkisë Mirditë ka hyrë në fuqi më 29.01.2019, pas Miratimit në Këshillin Kombëtar të Territorit me Vendimin nr. 2, datë 20.06.2018. Procesi i hartimit të PPV-ve i mbështetur financiarisht nga Qeveria Shqiptare, asistuar teknikisht nga kompania konsultuese GAIA S.A. MELETON dhe kooordinuar dhe bashkërenduar nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit …

Lexo të plotë

TË DHËNAT E KOORDINATORIT TË INFORMIMIT

  • Publikuar më 20 Shkurt, 2019
  • 0

Koordinatore për të Drejtën e Informimit të Bashkisë Mirditë. Alsida Keli. Cel: 0696111750. Email: alsida.keli@bashkiamirdite.gov.al Adresa: Sheshi “Abat Doçi” Rrëshen Mirditë. Orari: E Hënë – E Premte 08:00 – 16:00 Kompetencat a) i mundëson çdo kërkuesi të drejtën për t’u njohur me informacionin publik, duke u konsultuar me dokumentin origjinal ose duke marrë një kopje …

Lexo të plotë

PROGRAMI I TRANSPARENCËS

  • Publikuar më 18 Shkurt, 2019
  • 0

[pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fbashkiamirdite.gov.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FPROGRAMI-I-TRANSPARENCES.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]

Lexo të plotë
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno

fethiye escort denizli escort denizli escort bayan diyarbakır escort diyarbakır escort bayan edirne escort edirne escort bayan erzincan escort erzincan escort bayan erzurum escort erzurum escort bayan gaziantep escort gaziantep escort bayan gümüşhane escort gümüşhane escort bayan hakkari escort hakkari escort bayan hatay escort hatay escort bayan ığdır escort ığdır escort bayan ısparta escort ısparta escort bayan istanbul escort istanbul escort bayan izmir escort izmir escort bayan karabük escort karabük escort bayan kars escort kars escort bayan kastamonu escort kastamonu escort bayan kilis escort kilis escort bayan kırıkkale escort kırıkkale escort bayan www.escortperl.com
istanbul evden eve nakliyat
istanbul ofis tasima


manavgat escort
manavgat escort bayan
belek escort
manavgat escort


seks hikaye
sex hikaye
bodrum escort
alanya escort
sex hikaye

ankara escort

ankara escort

Tempobet
kartal moto kurye
escort izmir
izmir escort
izmir escort bayan