Vit: 2020

108 vite nga ngritja e Flamurit tek Kisha e Rubikut!…

  • Publikuar më 03 Dhjetor, 2020
  • 0

Përmes nje ceremoniali ne kushte kufizuese të pjesëmarrjes për shkak të situatës pandemike, Bashkia Mirditë ne bashkepunim me Unionin Mirdita organizuan një veprimtari përkujtimore në nderim të 108 vjetorit të ngritjes së Flamurit tek Kisha e Rubikut. Padyshim është nga ngjarjet më të rëndësishme në historinë tonë kombëtare kur, pikërisht në Rubik, pas Vlorës ngrihet …

Lexo të plotë

Dita evropiane kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

  • Publikuar më 26 Tetor, 2020
  • 0

Në kuadër të ditës Evropiane kundër trafikimit të qenieve njerëzore, bashkia Mirditë nëpërmjet përfaqësuesve të saj, dhe në bashkëpunim me nxënësit e “Gjimnazit Rrëshen” organizoi një marshim me pankarta nëpër rrugët e qytetit duke shpërndarë fletëpalosje, me qëllim sensibilizimin e qytetarëve nën moton “Thuaj Stop Trafikimit”.

Lexo të plotë

Ftesë për dëgjesë publike

  • Publikuar më 26 Tetor, 2020
  • 0

Në kuadër të hartimit dhe miratimit të Treguesve Fiskalë për vitin 2021, Bashkia Mirditë nëpërmjet Drejtorisë së Taksave dhe Tarifave Vendore, ka  filluar diskutimin dhe dëgjesat publike në të gjitha Njësitë Administrative sipas një grafiku të miratuar

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al