Muaj: Mars 2020

COVID-19, Bashkia dezinfekton ambientet publike

  • Publikuar më 13 Mars, 2020
  • 1

Ndonese zyrtarisht eshte dite pushimi, sektore te veçante te Bashkise Mirdite kane qene ne aksion te plote, per dezinfektimin e ambienteve publike. Dezinfektimi preparate te miratuara per luften kunder infeksioneve te ndryshme dhe konkretisht Corona Virusit, ka nisur dy dite me pare dhe do te vijoje edhe ne ditet tjera. Me mjete te ndryshme, por …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian