Ndonese zyrtarisht eshte dite pushimi, sektore te veçante te Bashkise Mirdite kane qene ne aksion te plote, per dezinfektimin e ambienteve publike.
Dezinfektimi preparate te miratuara per luften kunder infeksioneve te ndryshme dhe konkretisht Corona Virusit, ka nisur dy dite me pare dhe do te vijoje edhe ne ditet tjera.
Me mjete te ndryshme, por edhe me pompa te vogla jane dezinfektuar te gjitha ambientet publike e shteterore, ndersa me makineri jane dezinfektuar sheshet e qytetit, lulishtet, rruget dhe hapesirat mes pallateve.
Puna vazhdon.

Leave a Comment