Duke filluar nga data 20.06.2020 Bashkia Mirditë ka miratuar linjë autobusi Rrëshen – Fushat Lugje – Rrëshen sipas kërkesave të komunitetit të kësaj bashkie me oraret:
Ditën e Shtune dhe të Diele me orar:
Nisje: Rreshen 6:30
Kthim: Fushat lugje 17:00
Linja me autobus do të kryhet nga i liçensuari Z. VlashTirtja me autobus me targë AA 841RL
Nr. kontakti: 069 94 22 013

Leave a Comment