-Në pritje të vitit të ri shkollor 2020-2021

Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndrecë Ndue Gjoka,” Klos-FAN
Mirditë, e rikonstruktuar mjeshtërisht tashmë po bëhet gati t’i mirëpresë të gjithë:
(Mësues-Nxënës-Prindër)…
Me bindje themi që tashmë kjo shkollë është bërë ndër më të mirat në Mirditë e më gjerë. Ambjentet e  saj ku përfshifen, klasat, korridoret, zyrat, palestra, tualetet, sistemi modern i ngrohjes, baza materiale, tavolinat, stolat e gjithçka tjetër janë vertetë moderne dhe shumë cilësore. Një investim plotësisht i merituar për banorët e Njësisë Administrative  Fan…

 

 

mcafee lizenz kaufen

Leave a Comment