Neper shtegun historik dhe panoramik te Oroshit!…

(Abacia e Oroshit-Sarajet e Gjomarkajve-Nënshejt-Bjeshka e Oroshit, eshte nje prej shtigjeve interesant, i markuar tashme nga InfoKulla Mirdite, si bashkepunim i Marianne Graf me Bashkine Mirdite.

Vizitorët ndërkombetarë të ndërmjetësuar nga Zonja Marianne Graf shijuan natyrën e veçantë të kësaj zone. Produktet turistike të krijuara nga Infokulla/ Bashkia Mirditë tashmë janë gati për të gjithë vizitorët, shenohet ne portalin e InfoKulles MIRDITA)

visio 2016 lizenz kaufen

Leave a Comment