Forcat e armatosura shqiptare në bashkëpunim me bashkinë Mirditë kanë nisur ndërtimin e urës “Bejli” në fshatin Jezull, njësia administrative Rrëshen, e cila pritet të ndërtohet në një kohë rekord prej 6-ditësh.
Ndërtimi i kësaj ure do t’i shërbejë banorëve, jo vetëm për rritjen e cilësisë së jetës, por dhe për rritjen e sigurisë që është prioritet kryesor për të cilin FA përkujdeset.
Përfundimi me sukses i kësaj ure, do t’i japë zgjidhje problemit të lidhjes së fshatrave me njëri-tjetrin dhe lehtësimit të transportit në të gjitha stinët e vitit.

Leave a Comment