Në kuadër të fushatës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam” ditën e sotme në njësinë administrative Rrëshen, bashkia Mirditë nisi nisma për sensibilizimin e qytetarëve dhe pastrimin e një ndër zonave të identifikuara si më problematike për ndërhyrje.

Në këtë nismë morën pjesë 18 punonjës të shërbimeve publike pranë kësaj bashkie.

Nga puna e sotme u bë e mundur grumbullimi i 10 m3 mbetje urbane dhe inerte si dhe largimi i tyre me mjetet e vëna në dispozicion.

Në ditët në vijim do të vazhdojnë fushatat e ndërgjegjësimit të qytetarëve si dhe aksionet e pastrimit në të gjitha njësitë administrative të bashkisë Mirditë.

[su_slider source=”media: 6231,6230,6229,6228,6227″ link=”image” title=”no” pages=”no”]