Siç e dimë në stinën e verës, lëvizja e njerëzve gjate orëve te darkës është e shumtë në qytetin e Rrëshenit dhe ndriçimi i rrugëve ka një rëndësi tepër të madhe për lëvizjen e qytetarëve. Duke qenë se disa prej këtyre llampave ndriçuese ishin të amortizuara, me kërkesë të Sektorit të Shërbimeve të Mirëmbajtjes , Bashkia Rrëshen mori masa për riparimin e ndriçimit rrugor të qytetit. Ky riparim përfshiu të gjitha rrugët kryesore të qytetit.

Leave a Comment