REGJISTRI I ANKESAVE, KËRKESAVE DHE VËREJTJEVE
  • Kryefaqe
  • REGJISTRI I ANKESAVE, KËRKESAVE DHE VËREJTJEVE

             
Nr.KërkesëAnkesëVërejtjeKodi i regjistrimitÇështjaData e Regjistrimit në Protokollin e Bashkisë“Organi/drejtoria/ sektori që i është dërguar ankesa/ kërkesa
(Nr. prot të brendshëm)”
“Dërgimi për mendim në Komisionin përkatës të Këshillit
(Nr. prot të brendshëm)”
Kaluar në Këshill për shqyrtim (data)“Mbështetur nga Këshilli (kërkesa, ankesa) Po/Jo”“Zbatuar nga Ekzekutivi (Data)”“Përgjigjia (data dhe numri)”
1POKërkesë për informacion, Inva Hasanaliaj05.02.2021Drejtoria e Finances dhe Buxhetit25.02.2021
2POKërkesë për informacion, Inva Hasanaliaj23.02.2021Drejtoria e Finances dhe Buxhetit25.02.2021
3POKërkesë për informacion, “Kriik Albania”20.03.202124.03.2021
4POKërkesë për informacion, “Faktoje.al”20.03.202125.03.2021
5POKërkesë për informacion, Joel Cela23.03.2021Drejtoria Juridike, Prokurimet Publuike, Shërbimeve & Rregullit të Brendshëm24.03.2021
6POKërkesë për informacion, Artan Lleshi17.03.2021Agjencia e Shërbimeve Bujqësore,Veterinare dhre Pyjore26.03.2021
7POKërkesë për informacion, “Shoqata Kongresi Rinor Kombëtar”23.03.2021Njësia e Integrimit Europian dhe ndihmës së huaj30.03.2021
8POKërkesë për informacion, “Kriik Albania”14.04.202120.04.2021

sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno

fethiye escort denizli escort denizli escort bayan diyarbakır escort diyarbakır escort bayan edirne escort edirne escort bayan erzincan escort erzincan escort bayan erzurum escort erzurum escort bayan gaziantep escort gaziantep escort bayan gümüşhane escort gümüşhane escort bayan hakkari escort hakkari escort bayan hatay escort hatay escort bayan ığdır escort ığdır escort bayan ısparta escort ısparta escort bayan istanbul escort istanbul escort bayan izmir escort izmir escort bayan karabük escort karabük escort bayan kars escort kars escort bayan kastamonu escort kastamonu escort bayan kilis escort kilis escort bayan kırıkkale escort kırıkkale escort bayan www.escortperl.com
istanbul evden eve nakliyat
istanbul ofis tasima


manavgat escort
manavgat escort bayan
belek escort
manavgat escort


seks hikaye
sex hikaye
bodrum escort
alanya escort
sex hikaye

ankara escort

ankara escort

Tempobet
kartal moto kurye
escort izmir
izmir escort
izmir escort bayan