Category

Presidenti Nishani në ish burgun e Spaçit

 • Publikuar më 06 Dhjetor, 2015
 • 0

Dekoron me tituj te larte pas vdekjes, 5 te pushkatuarit e revoltes se vitit 1973. Sot presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani ishte për një vizitë të shkurtër në Mirditë, fokusuar në burgun famkeq të Spaçit. Ai u prit në ambientet e ish burgut, nga kryetari i Bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj dhe qindra …

Lexo të plotë

Kthimi në Muze i Burgut Spaç, një ndër prioritet kryesore të Bashkisë Mirditë

 • Publikuar më 06 Dhjetor, 2015
 • 0

Kthimi në muze të genocidit komunist i burgut famkeq i Spaçit, është drejt faktit të kryer. Bashkia Mirditë po përkrah të gjitha iniciativat që vijnë nga faktorë të ndryshëm që mbështesin një ide të tillë të kahershme, por që prej 25 vitesh ka mbetur vetëm ne kuadrin deklarativ, duke lënë shteg për shkatërrrimin e tij, …

Lexo të plotë

Pergatitje e re per Muzeun e Ansamblit MIRDITA

 • Publikuar më 24 Nëntor, 2015
 • 0

Mjediset e Muzeut te Ansamblit Mirdita po pergatitjen per nje imazh te ri, pas disa viteve, per t’u lyer e pergatitur ne pritje te venies neper stenda te materialit trashegimor tashme te kartelizuar sipas kritereve te UNESKO-s. Eshte i pari Muze  i ketij lloji ne Shqiperi, qe merr kete forme, dhe qe listohet si muze …

Lexo të plotë

Falenderim dhe TRANSPARENCE..

 • Publikuar më 21 Nëntor, 2015
 • 1

Veprimtari e organizuar nen kujdesin e bashkise MIRDITE pati dhe mbeshtetjen e disa bisnesmeneve kulturedashes. Ata mundesuan pjesen kryesore te shpenzimeve per te dy recitalet.

Lexo të plotë

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë

 • Publikuar më 20 Nëntor, 2015
 • 1

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë. Prej disa vitesh nisma “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” është kthyer në traditë. Një nismë e tillë është iniciuar nga Shoqëria Civile dhe mbështetet e përkrahet nga Qeveria e Shqipërisë dhe një sërë organizmash ndërkombëtare. Në këtë kuadër edhe në Bashkinë Mirditë, konkretisht në …

Lexo të plotë

Vendim për zgjedhjen e përfaqësuesve të Këshillit të Bashkisë Mirditë në Këshillin e Qarkut Lezhë

 • Publikuar më 23 Korrik, 2015
 • 0

Mështetur në ligjin nr.8652 datë 31.07.2000, “Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore”i azhornuar,neni 26 pika 6 germa “d”,neni 32 germa “i”, neni 33 pika 3 dhe neni 50 pika 1, në shkresën ePrefektit të Qarkut Lezhë nr.1177 datë 13.07.2015 “Për numrin e përfaqësuesve të Bashkisë Mirditë në Këshillin e Qarkut Lezhë” si dhe  votimit …

Lexo të plotë

Vendim për zgjedhjen e Kryetarit të Këshillit të Bashkisë Mirditë

 • Publikuar më 23 Korrik, 2015
 • 0

Mështetur në ligjin nr.8652 datë 31.07.2000, “Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore”i azhornuar,neni 26 pika 6 germa “ç”,neni 32 germa “b”,neni 33 pika 3 dhe neni 28,si dhe  votimit të fshehtë,Këshilli i Bashkisë Mirditë, VENDOSI: Z.Pjetër Gjok Pjetri, zgjidhet Kryetar i Këshillit të Bashkisë Mirditë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.     SEKRETARI                                                                                 KRYETARI …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno