By Bashkia Mirdite
  • Kryefaqe
  • Articles posted by Bashkia Mirdite
  • ()

Pasurohet biblioteka Publike në Rrëshen

  • Publikuar më 02 Korrik, 2020
  • 0

Bibliotekës publike “Gjon Gazulli” në Rrëshen, i janë shtuar së fundi një fond i konsiderueshëm librash si në gjuhën shqipe dhe ne gjuhë të thuaj. Janë mbi 500 tituj librash artistikë, studimorë, enciklopedikë etj, që i shtohen fondit të saj, pikërisht nga projekti bashkëpunues në mes bashkisë Mirditë dhe Vizion OJF, realizuar nga zviceranët e  Project …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian