Category

Aktivitet në Rrëshen/ Projekti Evropian dhe Anëtarësimi i Shqipërisë në BE

  • Publikuar më 02 Nëntor, 2017
  • 0

EU Policy Hub/Forumi i Politikave të Integrimit i cili përfaqësohet nga profesionistë të rinj të cilët promovojnë, monitorojnë dhe komunikojnë procesin e Integrimit të Shqipërisë ka ndërmarrë një cikël aktivitetesh në nivel kombëtar në kuadër të promovimit të Manualit për Qytetarët “Anëtarësimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Për këtë qëllim, EU Policy Hub do të …

Lexo të plotë

Seminar Trajnues: Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate

  • Publikuar më 29 Korrik, 2017
  • 0

Fondacioni per Zhvillimin e Mirdites dhe Agjensia e Zhvillimit Rajonal Lezhe (LERDA), me mbeshtetjen e Agjensise se Zhvillimit Austriak, Köstinger Consulting dhe Bashkisë Mirditë organizojnë: Seminar Trajnues “Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate” Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate është e kundërta e Menaxhimit të Projekteve Bazuar në aktivitete. Menaxhimi i Projekteve Bazuar në Rezultate …

Lexo të plotë

Njoftim- Kësti i parë për taksat dhe tarifat vendore

  • Publikuar më 04 Korrik, 2017
  • 0

Të nderuar taksapagues! Ju kujtojmë: Afati i pagesës së këstit të parë për taksat dhe tarifat vendore është më datë 10 Korrik 2017. Pas kësaj date aplikohet kamatvonesa, e cila përllogaritet nga sistemi, sipas njoftimit të marrë nga ana juaj.

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian