Muaj: Dhjetor 2015

Misionari i Madh i Pajtimit të Kombit, prof.dr Anton Çeta, i kthehet trojeve të parëve me një bust në qytetin e Rrëshenit.

  • Publikuar më 12 Dhjetor, 2015
  • 0

Misionari i Madh i Pajtimit të Kombit, prof.dr Anton Çeta, i kthehet trojeve të parëve me një bust në qytetin e Rrëshenit. Qyteti i Rrëshenit sot pati nderin të presë dhe të mbajë në truallin e vet përmes nje busti monumental, Misionarin e Madh të Pajtimit të Kombit, prof.dr Anton Çetën, birin e Mirditës dhe …

Lexo të plotë

Presidenti Nishani në ish burgun e Spaçit

  • Publikuar më 06 Dhjetor, 2015
  • 0

Dekoron me tituj te larte pas vdekjes, 5 te pushkatuarit e revoltes se vitit 1973. Sot presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani ishte për një vizitë të shkurtër në Mirditë, fokusuar në burgun famkeq të Spaçit. Ai u prit në ambientet e ish burgut, nga kryetari i Bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj dhe qindra …

Lexo të plotë

Kthimi në Muze i Burgut Spaç, një ndër prioritet kryesore të Bashkisë Mirditë

  • Publikuar më 06 Dhjetor, 2015
  • 0

Kthimi në muze të genocidit komunist i burgut famkeq i Spaçit, është drejt faktit të kryer. Bashkia Mirditë po përkrah të gjitha iniciativat që vijnë nga faktorë të ndryshëm që mbështesin një ide të tillë të kahershme, por që prej 25 vitesh ka mbetur vetëm ne kuadrin deklarativ, duke lënë shteg për shkatërrrimin e tij, …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al follower kaufen instagram follower kaufen