Muaj: Prill 2016

Finalizohet stema e Bashkisë Mirditë.

  • Publikuar më 10 Prill, 2016
  • 0

Pas një procesi të gjatë studimor dhe konkurues, është realizuar stema e bashkisë Mirditë, me fitues magjistër të dizajnit grafik nga Theranda-Kosovë, Refki Gollopeni. Për një realizim sa më të saktë dhe perfaqesues në elementë të stemës së bashkisë Mirditë, ka patur një organizim transparent, realizuar përmes disa fazave konkuruese. Fillimisht, me urdhër nr 08, …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al follower kaufen instagram follower kaufen