Muaj: Qershor 2016

Njoftim fituesi paraprak.

 • Publikuar më 20 Qershor, 2016
 • 0

REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PARAPRAK , PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË Datë 20.06.2016 Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë …

Lexo të plotë

NJOFTIME PER 4 VENDE TE LIRA PUNE.

 • Publikuar më 17 Qershor, 2016
 • 0

R E P U B L I K A  E  S H Q I P Ë R I S Ë BASHKIA MIRDITË   SHPALLJE VENDESH PUNE  PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL                                                                 Datë 17.06.2016     Në zbatim të nenit 22, 23, 24 dhe 25 të Ligjit Nr. 152/2013, “Për …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESI PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL

 • Publikuar më 16 Qershor, 2016
 • 0

 NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË                                                                                              Dt.16.06.2016 Në zbatim nenit 26 të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për pozicionin : …

Lexo të plotë

Njoftim perfundimtar fituesi per pozicion pune ne SHC.

 • Publikuar më 14 Qershor, 2016
 • 0

REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË                                                                                       Dt. 14.06.2016 Në zbatim  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për pranimin ,levizjen paralele dhe periudhen e proves në SHC”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për pozicionin …

Lexo të plotë

Njoftim perfundimtar fituesi per pozicion pune ne SHC.

 • Publikuar më 14 Qershor, 2016
 • 0

                                                     REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË   NJOFTIM FITUESI  PËRFUNDIMTAR, PËR POZICION PUNE NË SHERBIM CIVIL- B.MIRDITË                                                                                       Dt. 14.06.2016 Në zbatim  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për pranimin ,levizjen paralele dhe periudhen e proves në SHC”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton se për …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK ..

 • Publikuar më 10 Qershor, 2016
 • 0

                                              REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESËSH PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                            Dt. 11.06.2016 Në zbatim nenit 22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.242 datë 18.03.2015, “Për  plotësimin …

Lexo të plotë

Faza e fundit e audicionit “Endërra filloi…”

 • Publikuar më 09 Qershor, 2016
 • 0

Nën kujdesin e drejtpërdrejtë të kryetarit të bashkisë Ndrec Dedaj, është organizuar faza e fundit e audicionit me zëra të fëmijëve dhe të rinjve të talentuar nga të gjitha shkollat e Mirditës në muzikë, këngë dhe vallen folklorike. Është një kalim prej disa javëve nëpër shkollat e Mirditës nga muzikanti, Mark Gjoka (Mjeshtër i Madh), …

Lexo të plotë

Nis puna intensive për rrugën që do të lidhë Rrëshenin me Ulzën.

 • Publikuar më 07 Qershor, 2016
 • 0

-Kryetari Dedaj njihet me ecurinë e punimeve dhe paralajmëron fillimin e ndërtimit të rrugëve të tjera, në territorin e Mirditës-   Prej ditës së sotme, një lëndinë dikur e zbrazët në ekstremin e fshatit Rrushkull në Prosek, ka marrë formën e një miniqyteze, sido me ngjyrën ushtarake të ushtrisë. Aty mund të kostatosh rregullin ushtarak, …

Lexo të plotë

Zbatime konkrete të emblemës së bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 06 Qershor, 2016
 • 0

-Nga fituesi i stilizimit te stemës së re të bashkisë Mirditë, mjeshtri i dizajnit Refki Gollopeni- Ka sjellë sot materialet e para nga zbatimi konkret i stemës së re të bashkisë Mirditë, mjeshtri i dizajnit refki Gollopeni, që ishte dhe fitues i konkurimit transparent që u organizua  nën inicimin e drejtpërdrejtë të  kryetarit të  bashkisë, …

Lexo të plotë

NJOFTIM FITUESI PAS VLERËSIMIT PARAPRAK

 • Publikuar më 03 Qershor, 2016
 • 0

REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                       BASHKIA MIRDITË                        NJOFTIM FITUESI  PAS VLERËSIMIT PARAPRAK                                                        Dt.04.06.2016                                                         Në zbatim nenit  22,23,24,25  të Ligjit nr.152/2013, “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, VKM-së nr.243 datë 18.03.2015, “Për  pranimin,levizjen paralele  periudhen e proves dhe emerimin në kategorinë e ekzekutive te nepunsve civil” ”, sektori i Burimeve Njerëzore në Bashkinë Mirditë  njofton …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al follower kaufen instagram follower kaufen