Tag

Bashkia Mirditë dhe e Dibrës, marrëveshje për rrugën e Lurës Turistike

 • Publikuar më 27 Qershor, 2016
 • 0

  Është nënshkruar marrëveshja në mes drejtuesve të dy bashkive të Verilindjes së vendit, Mirditë dhe asaj të  Dibrës, për inicimin e projektit për rikualifikimin tërësor dhe asfaltimin e rrugës që lidh Rrëshenin me Lurën-Qendër, që nga vendi i quajtur “Livadhi i Turkut” pasi pjesa deri aty  (17 km) është i përfunduar. Një veprimtari me …

Lexo të plotë

Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi, “Nderi i Qarkut Lezhë”

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Këngëtari dhe artisti Fran Vorfi, “Nderi i Qarkut Lezhë” Këngëtari dhe artisti i  mirënjohur Fran Vorfi, thirrur shpesh  si “kapedani i grupit te burrave” të ansamblit Mirdita, është vlerësuar nga Këshili i Qarkut Lezhë me titullin “Nderi  i Qarkut Lezhë”, për kontribut të çmuar në artin e Mirditës, veçmas kontributin e tij të pamatë me …

Lexo të plotë

Shoqata zviceriane, ndihmë për kabinetin muzikor.

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Shoqata zviceriane, ndihmë për kabinetin muzikor. Shoqata “Muzike pertej detit”, përmes drejtuesve të saj, dhe bashkëpunimit me muzikantin  Mark Gjoka (mjeshtër i Madh), përuroi sot në Rrëshen kabinetin e ri muzikor me një sërë instrumentesh që plotësojnë një bandë muzikore për fëmijët dhe të rinjtë e talentuar të qytetit dhe më tej. Ata u pritën …

Lexo të plotë

Komanda e focës mbështetëse të Ushtrisë Shqiptare, aktivitete humanitare në Mirditë. Zv/ministri Petro Koçi inspekton punimet në segmentin Rrëshen-Ulzë.

 • Publikuar më 21 Qershor, 2016
 • 0

Komanda e focës mbështetëse të Ushtrisë Shqiptare, aktivitete humanitare në Mirditë. Zv/ministri Petro Koçi inspekton punimet në segmentin Rrëshen-Ulzë. Në kuadër të misionit ushtarak të Ushtrisë Shqiptare, “Stërvitja MIRDITA 2016” forcat e Batalionit të Njësisë Mbështetëse, po kryejnë një seri aktivitetesh humane. Ndërsa pak ditë më parë ushtarakët e këtij misioni kanë dhuruar gjak për …

Lexo të plotë

Vazhdon puna intensive për përmirësimin e cilësisë së rrugëve. Sëshpejti rikonstruksion total dhe për rrugën Rrëshen – Ura e Fanit.

 • Publikuar më 20 Qershor, 2016
 • 0

Prej disa ditësh rruga për në fshatin Kulme po i nështrohet një ndërhyrje emergjente nga sektori i mirmbajtjes së rrugëve, pranë Bashkisë Mirditë. Janë dy fadroma që punojnë pa pushim për të pastruar trasenë e cila prej vitesh ka qënë e lënë në mëshirë të fatit. Vetë banorët e mbetur të fshatit Kulme konfirmojnë se …

Lexo të plotë

Faza e fundit e audicionit “Endërra filloi…”

 • Publikuar më 09 Qershor, 2016
 • 0

Nën kujdesin e drejtpërdrejtë të kryetarit të bashkisë Ndrec Dedaj, është organizuar faza e fundit e audicionit me zëra të fëmijëve dhe të rinjve të talentuar nga të gjitha shkollat e Mirditës në muzikë, këngë dhe vallen folklorike. Është një kalim prej disa javëve nëpër shkollat e Mirditës nga muzikanti, Mark Gjoka (Mjeshtër i Madh), …

Lexo të plotë

Nis puna intensive për rrugën që do të lidhë Rrëshenin me Ulzën.

 • Publikuar më 07 Qershor, 2016
 • 0

-Kryetari Dedaj njihet me ecurinë e punimeve dhe paralajmëron fillimin e ndërtimit të rrugëve të tjera, në territorin e Mirditës-   Prej ditës së sotme, një lëndinë dikur e zbrazët në ekstremin e fshatit Rrushkull në Prosek, ka marrë formën e një miniqyteze, sido me ngjyrën ushtarake të ushtrisë. Aty mund të kostatosh rregullin ushtarak, …

Lexo të plotë

Zbatime konkrete të emblemës së bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 06 Qershor, 2016
 • 0

-Nga fituesi i stilizimit te stemës së re të bashkisë Mirditë, mjeshtri i dizajnit Refki Gollopeni- Ka sjellë sot materialet e para nga zbatimi konkret i stemës së re të bashkisë Mirditë, mjeshtri i dizajnit refki Gollopeni, që ishte dhe fitues i konkurimit transparent që u organizua  nën inicimin e drejtpërdrejtë të  kryetarit të  bashkisë, …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, veprimtari të larmishme në Javën e Qershorit.

 • Publikuar më 02 Qershor, 2016
 • 0

Bashkia Mirditë organizoi përmes institucioneve të saj kulturore dhe edukative një sërë veprimtarishë në Javën e Qershorit, duke përfshirë aktorë të shumtë dhe vecmas fëmijë e të rinj. Janë organizuar disa koncerte me rastin e 1 qershorit, si ai i QKF, Mirditë, me rastin e kësaj feste dhe për t’u shënuar pjesëmarrja dhe vlerësimi i …

Lexo të plotë

Kryebashkiaku Dedaj: Ansamblin “Mirdita” do ta forcojmë si emblemë etnokulturore të bashkisë Mirditë.

 • Publikuar më 26 Maj, 2016
 • 0

Takim i Kryetarit të Bashkisë z. Ndrec Dedaj me faktorwt zhvillimorë tw kulturës mirditase. Në një takim në zyren e tij me muzikantë dhe drejtues te kulturës, kryebashkiaku i Mirditës Ndrec Dedaj, ka theksuar se ansambli “Mirdita” (Mjeshter i Madh), krahas riformatimit me elementë të rinj do të ketë një përkujdesje te posaçme nga ana …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al