Muaj: Qershor 2016

SHPALLJE VENDESH PUNE PËR NËPUNËS CIVIL nr 18

  • Publikuar më 03 Qershor, 2016
  • 0

REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                               BASHKIA MIRDITË                    SHPALLJE VENDESH PUNE  PËR NËPUNËS CIVIL LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL                                                         Datë 03.06.201  Në zbatim të nenit 22,23,24 dhe 25, të Ligjit Nr. 152/2013, “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, VKM nr.243 dt.18.03.2015 “ Për pranimin,.levizjen paralele,emrimin dhe periudhen e proves per kategorine ekzekutivete nepunsve civile”, …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, veprimtari të larmishme në Javën e Qershorit.

  • Publikuar më 02 Qershor, 2016
  • 0

Bashkia Mirditë organizoi përmes institucioneve të saj kulturore dhe edukative një sërë veprimtarishë në Javën e Qershorit, duke përfshirë aktorë të shumtë dhe vecmas fëmijë e të rinj. Janë organizuar disa koncerte me rastin e 1 qershorit, si ai i QKF, Mirditë, me rastin e kësaj feste dhe për t’u shënuar pjesëmarrja dhe vlerësimi i …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al follower kaufen instagram follower kaufen