Vit: 2017

Aktivitet në Rrëshen/ Projekti Evropian dhe Anëtarësimi i Shqipërisë në BE

 • Publikuar më 02 Nëntor, 2017
 • 0

EU Policy Hub/Forumi i Politikave të Integrimit i cili përfaqësohet nga profesionistë të rinj të cilët promovojnë, monitorojnë dhe komunikojnë procesin e Integrimit të Shqipërisë ka ndërmarrë një cikël aktivitetesh në nivel kombëtar në kuadër të promovimit të Manualit për Qytetarët “Anëtarësimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Për këtë qëllim, EU Policy Hub do të …

Lexo të plotë

Ministrja Nikolla dhe Kryebashkiaku Dedaj përurojnë gjimnazin e rikonstruktuar të Rrëshenit

 • Publikuar më 28 Tetor, 2017
 • 0

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, znj. Lindita Nikolla dhe Kryetari i Bashkisë Mirditë z.Ndrec Dedaj kanë përuruar shkollën e mesme të rikonstruktuar të Rrëshenit. Me një vlerë prej rreth 120 milion lekësh, falë mbështetjes së qeverisë shqiptare është bërë e mundur rikonstruksioni i plotë i shkollës, pajisja e saj me sisteme ngrohje moderne, instalime …

Lexo të plotë

73-vjet nga Çlirimi i Mirditës, nderohen dëshmorët

 • Publikuar më 26 Tetor, 2017
 • 0

Është përkujtuar sot 73-vjetori i çlirimit të Mirditës në qytetin e Rrëshenit. Në Memorialin e Dëshmorëve të Mirditës janë vënë lule dhe është zhvilluar ceremoniali në përkujtim të të rënëve. I pranishëm në ceremoni, Kryetari i Bashkisë z.Ndrec Dedaj u shpreh “Mblidhemi çdo vit për të kujtuar historinë, dhe dëshmorët. Nderimi më i madh që duhet …

Lexo të plotë

Faza e dytë për Planin e Përgjithshëm Vendor, mbahet dëgjesa publike

 • Publikuar më 26 Tetor, 2017
 • 0

  Është mbajtur ditën e sotme dëgjesa publike në kuadër të “Fazës së dytë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor” në ambjentet e Pallatit të Kulturës në qytetin e Rrëshenit. Qëllimi ishte informimi dhe diskutimi për hartimin e PPV-së për të gjitha palët e interesuara. Gjatë dëgjesës publike, studio e cila harton PPV-në GAIA …

Lexo të plotë

Ftesë për dëgjesë publike, faza e dytë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor

 • Publikuar më 22 Tetor, 2017
 • 0

Bashkia Mirditë, ju fton në 26 Tetor 2017, ora 11:00 në sallën e koncerteve tek Pallati i Kulturës për dëgjesë publike të gjithë qytetarët me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e PPV-së. Dëgjesa Publike është pjesë e procesit të konsultimit për Planin e Përgjithshëm Vendor duke përfshirë të gjitha palët e interesuara. Gjatë dëgjesës …

Lexo të plotë

Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin shtator

 • Publikuar më 20 Shtator, 2017
 • 0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin shtator, ku pas diskutimeve u miratuan vendimet e mëposhtme: 1.“Për miratimin e ndihmës ekonomike” ; 2.“Për një ndryshim në vendim nr.20 datë 28.10. 2015 për miratimin e Komisioneve të Përhershme të Këshillit Bashkiak Mirditë” ; 3.“Për dhënie në përdorim të sipërfaqeve …

Lexo të plotë

Faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor/ Mbahet dëgjesa publike

 • Publikuar më 15 Shtator, 2017
 • 0

Është mbajtur ditën e premte dëgjesa publike në kuadër të “Fazës së parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor” në ambjentet e Pallatit të Kulturës në qytetin e Rrëshenit. Pjesëmarrës në këtë dëgjesë ishin përfaqësues nga Bashkia Mirditë, përfaqësues dhe hartues të draft-Planit, përfaqësues nga komuniteti dhe grupe të ndryshme të interesit. Në dëgjesë …

Lexo të plotë

Ftesë për dëgjesë publike, faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor

 • Publikuar më 09 Shtator, 2017
 • 0

Bashkia Mirditë, ju fton në 15 Shtator 2017, ora 11:00 tek Pallati i Kulturës, në dëgjesën publike me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor. Dëgjesa Publike është pjesë e procesit të konsultimit për PPV-në duke përfshirë të gjitha palët e interesuara. Gjatë dëgjesës publike, kompania e cila harton PPV-në në …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian