Vit: 2017

Këshilli i Bashkisë miraton buxhetin për vitin 2017

  • Publikuar më 25 Janar, 2017
  • 0

Pas një sërë diskutimesh dhe ballafaqimesh me grupet e interesit, specialistë të fushave të ndryshme, shoqërinë civile, komisionin këshillimor qytetar dhe kalimin e tij në komisionin e ekonomisë etj, projekt-buxheti për vitin 2017 iu paraqit Këshillit të bashkisë Mirditë duke marë miratimin në shumicë absolute votash të antarëvë të këshillit. Në mbledhjen e sotme, më …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, së shpejti me Planin e Përgjithshëm Vendor

  • Publikuar më 21 Janar, 2017
  • 0

Gjatë takimit me Ministren e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, 7 kryetareve të bashkive përfituese u është bërë me dije se këtë vit do të mbështeten nga qeveria për Hartimin e Planit të Përgjithshëm, Vendor. Kësisoj falë mbështetjes së qeverisë, Bashkia Mirditë do të ketë të hartuar instrumentin që do t’i japë frymëmarrje investimeve dhe do …

Lexo të plotë

Projekt – Buxheti për 2017-n diskutohet nga Komisioni Qytetar

  • Publikuar më 18 Janar, 2017
  • 0

Projekt – buxheti i bashkisë Mirditë për vitin 2017, kaloi sot në një “sitë” mendimesh, vërejtjesh dhe propozimesh konkrete edhe nga Komisioni Këshillimor Qytetar  Vendor i ngritur me vendimin e Kryetarit të Bashkisë dhe i përbërë nga qytetarë të angazhuar e të spikatur në fusha të ndryshme të jetës social-ekonomike të Mirditës, donatorë vullnetarë, drejtues …

Lexo të plotë

Realizohet projekti për foni profesionale në Pallatin e Kulturës

  • Publikuar më 12 Janar, 2017
  • 0

  Përmes Fondacionit për Zhvillimin e Mirditës është mundësuar sistemi-audio profesionale e tipit Dynakord me fuqi të instaluar prej 5000 wat, çka mundëson komoditet të plotë teknik për koncertet dhe veprimtaritë  e  ndryshme live, apo të tjera në sallën e koncerteve të pallatit të Kulturës. Ishte një nga mungesat thelbësore ,  që u plotësu falë …

Lexo të plotë

Rëndohet situata nga kushtet atmosferike, Bashkia mban nën kontroll situatën.

  • Publikuar më 08 Janar, 2017
  • 0

  Nisur nga përkeqësimi i kushteve të motit në gjithë territorin e vendit, situata e njëjtë është paraqitur edhe në Bashkinë Mirditë. Reshjet e dëborës me intensitet të lartë, dhe temperaturat e ulta kanë përfshirë gjithë krahinën, sidomos njësitë administrative Fan, ku dëbora ka arritur trashësinë 50-70 cm. Nisur nga kjo situatë janë të bllokuara …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen Windows 10 Lisans Office 2019 Mac Satın Al follower kaufen instagram follower kaufen