Tag

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës lançon projektin “MIRDITA Pastron”

  • Publikuar më 03 Prill, 2017
  • 0

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës, organizata jofitimprurëse e themeluar nga Bashkia Mirditë ka lançuar sot projektin “MIRDITA Pastron” në Njësinë Administrative Rubik. Në kuadër të 22 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Tokës, Bashkia Mirditë e ka caktuar muajin Prill si muajin e mjedisit. Projekti “MIRDITA Pastron” ka të bëjë me një seri aktivitetesh sensibilizuese, të cilat do …

Lexo të plotë

Realizohet projekti për foni profesionale në Pallatin e Kulturës

  • Publikuar më 12 Janar, 2017
  • 0

  Përmes Fondacionit për Zhvillimin e Mirditës është mundësuar sistemi-audio profesionale e tipit Dynakord me fuqi të instaluar prej 5000 wat, çka mundëson komoditet të plotë teknik për koncertet dhe veprimtaritë  e  ndryshme live, apo të tjera në sallën e koncerteve të pallatit të Kulturës. Ishte një nga mungesat thelbësore ,  që u plotësu falë …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno