Tag
  • Kryefaqe
  • Posts tagged "sj template sj templates slide"

Nis puna për “sistemim asfaltimin” e rrugës hyrëse në qytetin Rrëshen

  • Publikuar më 25 Tetor, 2016
  • 0

Ka nisur puna për objektin “Sistemim asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë – hyrja e qytetit Rrëshen” (Lot 1).  Me një fond prej 148.750.158 lekë që janë vënë në dispozicion  nga qeveria shqiptare, synohet që brenda 150 ditëve, hyrja e qytetit Rrëshen të jetë brenda të gjitha standarteve europiane. Pjesa nga lagjia Ura e Fanit e …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë, Mirënjohje e parë për realizuesin e stemës së re.

  • Publikuar më 23 Prill, 2016
  • 0

Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrecë Dedaj, në një ceremoni të vecantë dha  MIRËNJOHJE  për realizuesin e stemës së bashkisë Mirditë, piktorit, mjeshtrit të dizajnit dhe grafikës Refki Gollopeni nga Theranda, (ish-Suharekë), Kosovë. “Është kënaqësi edhe për mua si drejtues i bashkisë që stemën e re të punuar mjeshtërisht, e realizon një shqiptar nga Kosova, …

Lexo të plotë

Finalizohet stema e Bashkisë Mirditë.

  • Publikuar më 10 Prill, 2016
  • 0

Pas një procesi të gjatë studimor dhe konkurues, është realizuar stema e bashkisë Mirditë, me fitues magjistër të dizajnit grafik nga Theranda-Kosovë, Refki Gollopeni. Për një realizim sa më të saktë dhe perfaqesues në elementë të stemës së bashkisë Mirditë, ka patur një organizim transparent, realizuar përmes disa fazave konkuruese. Fillimisht, me urdhër nr 08, …

Lexo të plotë

Bashkia Mirditë i akordon titull nderi ing. Pal Brozi.

  • Publikuar më 17 Janar, 2016
  • 0

“Për kontribut të vyer në disa sektorë jetikë të zhvillimit ekonomik në Mirditë dhe veçmas kujdesin ndaj pyjeve të Mirditës, Bashkia Mirditë, në kuadër të identifikimit të vlerave njerëzore që i kanë shërbyer apo ende i shërbejnë Mirditës, një ditë më parë, përmes një ceremonie zyrtare i ka akorduar ing. Pal Brozi, tiullin e nderit …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno