Tag
  • Kryefaqe
  • Posts tagged "thirrje per aplikime"

Thirrje për aplikime/ Trajnime: Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë

  • Publikuar më 27 Nëntor, 2017
  • 0

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës po organizon trajnime për mënyrat e fuqizimit të grave dhe të rinjve në Mirditë. Trajnimet do të zhvillohen në kuadër të projektit “Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë”, mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri. Në trajnim mund të marrin pjesë gra, vajza dhe …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian