izmir escort
izmir escort

Lajme & Aktivitete

Publikuar më 11 Maj, 2021
Java e Europës në Mirditë

- Java e Europës në Mirditë Ndalesa e rradhës përmes autobusit simbolik “Java e Evropës 2021”, ishte Rrë

Më shumë
Publikuar më 02 Maj, 2021
Ankande

Ankand 1 Ankand 2

Më shumë
Publikuar më 30 Mar, 2021
Njoftim për dëgjesë publike

Njoftim për dëgjesë publike me banorët e  Njësisë Administrative Rubik për zgjerimin e sipërfaqes së së var

Më shumë
https://bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2020/11/Mundësi-Punësimi-foto-731x112.jpg
https://bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2020/08/transparenca-731x112.jpg
https://bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2020/11/Keshilli-bashkiak-foto-731x113.jpg
https://bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2020/11/perfundimtare-osh-731x220.jpg
https://bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2021/01/pa-731x180.jpg

Prioritetet e BASHKISË MIRDITË

Ne punojmë për të ndërtuar një Mirditë që funksionon shumë, jo pak. Kjo do të thotë ndërtimi i veprave infrastukturore, investimet në arsim dhe shëndetësi, zhvillimi ekonomik, që Mirdita të mos jetë furnizim për emigracionin, por vend që ofron të ardhme dhe siguri për qytetarët e saj!

Projekti i plotë
01

Ekonomia

Politikat Kombëtare financiare garantojnë mjaftueshmërinë financiare të njësive të vetëqeverisjes vendore dhe bazohen në planin e shumëllojshërisë së burimeve të të ardhurave

Lexo më shumë
02

Shëndetësia

Shendet dhe mirëqenie më të mirë nëpërmjet një kujdesi shëndetësor cilësor, në kohën e duhur, të qëndrueshëm dhe të përballueshëm për të gjithë shtetasit

Lexo më shumë
03

Kendi i Bashkimit Eurpian

Forcimi i kapaciteteve qeverisëse të bashkive në lidhje me ceshtjes e BE-së, si dhe informimi i qytetarëve Shqiptarë dhe administrative lokale në shqipëri, rreth informacionit në lidhje me BE-në

Lexo më shumë
04

Arsimi, Kultura, Sporti dhe Turizmi

Sistem arsimor që ka në qëndër nxënësin, mbështet zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe i shërben konsolidimit të shoqërisë demokratike

Lexo më shumë

REGJISTRI I BRENDSHËM I PETICIONEVE DHE INICIATIVAVE QYTETARE

Lexo më shumë
REGJISTRI I ANKESAVE, KËRKESAVE DHE VËREJTJEVE

Lexo më shumë

Ndrec Deda

Kryetar i Bashkisë

Administrata

Njihuni me drejtuesit e Bashkisë Mirditë

Takime & Evente

Shiko më shumë

Abonohu

Mënyra më e mirë për t'u informuar në lidhje me punën e administratës së Bashkisë Mirditë është të regjistroni emailin tuaj këtu!

//bashkiamirdite.gov.al/wp-content/uploads/2020/04/mrvir.jpg
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno
istanbul evden eve nakliyat
istanbul ofis tasima


manavgat escort
manavgat escort bayan
belek escort
manavgat escort


seks hikaye
sex hikaye
bodrum escort
alanya escort
sex hikaye

ankara escort

ankara escort

kartal moto kurye
escort izmir
izmir escort
izmir escort bayan
casino siteleri canlı bahis siteleri kaçak iddaa
gaziantep escort bayan
mersin escort
isveçbahis güvenilir mi isveçbahis şikayet isveçbahis lisans isveçbahis güncel giriş adresi isveçbahis hakkında isveçbahis mobil isveçbahis ödeme yapıyor mu isveçbahis isveçbahis adres isveçbahis giriş