Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Së shpejti me një kënd lojrash për më të vegjlit e qytetit të Rrëshenit.


Zhvilluam së bashku me Zv/Drejtuesen e projektit “BE për Bashkitë” Znj. Entela Pinguli takimin e fillimit të projektit me bashkëfinancim nga Bashkimi Evropian dhe Bashkia Mirditë me titull “BE për Fëmijët në Rrëshen” i cili do të bëjë të mundur rivitalizimin e hapësirës publike para QKF-së dhe kthimin e saj në një kënd lojrash për më të vegjlit e qytetit të Rrëshenit, por njëkohësisht do të shndërrohet në një hapësirë komunikimi ndërbrezor.  

Ky projekt është një ndër projektet fituese në thirrjen e dytë të projektit “BE për Bashkitë”. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.