Category
 • Kryefaqe
 • Archive by category "Uncategorized"

Z. Ndrec Dedaj firmos marrëveshjen e grantit me Ambasadorin e Japonisë në Shqipëri

 • Publikuar më 12 Mars, 2021
 • 2

Më 12 mars, u zhvillua ceremonia e nënshkrimit të Grantit “Për Dhurimin e një Makine për Grumbullimin e Transportin e Mbetjeve Urbane dhe Kontenierë të Mbetjeve për Bashkinë Mirditë”. Marrëveshja e grantit u firmos nga Sh.T. Z. TAKADA Mitsuyuki Ambasador i Japonisë në Shqipëri, dhe Z. Ndrec DEDAJ Kryetar i Bashkisë Mirditë. Një makinë grumbullimi …

Lexo të plotë

Vijon puna për zhbllokimin e akseve rrugore nga dëbora

 • Publikuar më 13 Shkurt, 2021
 • 1

Shtabi i emergjencave ka vijuar punën deri në orë të vona për pastrimin e dëborës dhe hedhjen e kripës në akset rrugore Rrëshen-Bukmirë, Rrëshen-Urakë, në qytetin Rubik, Rrëshen dhe Kodër Rrëshen. Pavarësisht punës së kryer në zhbllokimin e këtyre akseve dhe jo vetëm, i kërkohet banorëve të kenë kujdes në qarkullimin me mjete, për shkak …

Lexo të plotë

Kendi i BE Mirditë organizon Programin 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian”

 • Publikuar më 11 Mars, 2018
 • 0

Kendi i BE Mirditë organizoi në datat 26-28 Dhjetor 2017 një Program 3-ditor “Mësojmë për Bashkimin Evropian” me të rinj dhe të reja të Gjimnazit Rrëshen në Pallatin e Kulturës, Mirditë. Gjatë këtij aktiviteti, Koordinatorja e Këndit të BE-së në Mirditë, pranë bashkisë së këtij qyteti bëri një prezantim të shkurtër rreth funksionimit të Këndit të BE …

Lexo të plotë

Projekti Bashkitë për në Evropë

 • Publikuar më 11 Mars, 2018
 • 0

*Projekti Bashkitë për në Evropë, është një nismë e Bashkimit e Evropian, e cila synon të rrisë kapacitetet e Njësive të Qeverisjes Vendore në Shqipëri në kuadër të proçesit të integrimit evropian të vendit, duke ngritur në secilën bashki një zyre të BE që do të jetë edhe pika e referencës në çdo bashki, jo …

Lexo të plotë

Thirrje për aplikime/ Trajnime: Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë

 • Publikuar më 27 Nëntor, 2017
 • 0

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës po organizon trajnime për mënyrat e fuqizimit të grave dhe të rinjve në Mirditë. Trajnimet do të zhvillohen në kuadër të projektit “Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë”, mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri. Në trajnim mund të marrin pjesë gra, vajza dhe …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian

Windows 10 Kaufen Windows 10 Pro Office 2019 Kaufen Office 365 Lizenz Windows 10 Home Lizenz Office 2019 Home Business Kaufen windows office 365 satın al follower kaufen instagram follower kaufen porno